Siirry sisältöön

Maalaustyöt kotiin ammattitaidolla

Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia maalauspalveluita sisätiloihin.
Kaipaako kotisi tai toimitilasi uutta ilmettä? Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista maalausalan kumppania huolehtimaan sisätilojen pintakäsittelystä? Kokeneet ammattilaisemme huolehtivat niin maalauksesta kuin muusta pintakäsittelystäkin nopeasti ja luotettavasti.
Foxdo_1260

Nämä maalaustyöt meiltä:

 • Sisäseinän maalaus
 • Lattiat, portaat ja patterit
 • Kiinteät kalusteet
 • Katon maalaus
 • Ja paljon muuta!

Miten maalaus etenee?

Tästä saat lisätietoa sisämaalauksen suunnittelusta.

Sisäpintojen maalaus

Sisätilojen maalaus on erinomainen tapa luoda tiloihin aivan uusi ilme, joka parantaa viihtyisyyttä ja nostaa asunnon arvoa. Olipa kyseessä sitten koko asuintilan maalaus tai vain yksittäisen seinän elävöittäminen, me toteutamme maalaustyöt ammattimaisesti ja huolellisesti.

Materiaalit maalaustöihin

Maali pitää aina valita käyttötarkoituksen mukaan. Tekijämme osaavat auttaa sinua valitsemaan oikean maalin sisäpinnoille. Kauttamme saat kestävät ja laadukkaat maalaustuotteet, tottakai FoxDon jo valmiiksi neuvottelemilla edullisilla hinnoilla.

Foxdo_0001
Löydä alueesi maalarit syöttämällä postinumerosi:

Ilmainen peruutus

Peruutat työn aina helposti ja veloituksetta ennen remontin alkamista.

Tarkistetut tekijät

Tarkastamme palvelumme ammattilaiset ja ohjeistamme heidät vastuulliseen toimintaan.

Pitkä takuuaika

Kaikilla töillämme on kahden vuoden takuuaika.

Kuinka tilaan tekijän?

FoxDo on helppokäyttöinen remontin suoratilauspalvelu.

 • Tutustu tekijöihin

  Löydät heti palvelusta alueesi vapaat tekijät, tuntihinnat, asiakasarvostelut ja heidän kalenterinsa. Tee tilaus jopa 5 minuutissa!

 • Helppo tilaus

  Kun tilaat remontin, tekijä soittaa sinulle 24 tunnin kuluessa. Sovitte tarkan aloitusajan ja suoritustavan. Samalla saat arvion työn kestosta.

 • Saat verovähennyksen

  Työn suorituksen jälkeen saat laskun käytetyistä tunneista ja hankituista materiaaleista. Annamme työlle 2 vuoden takuun. Kodin remontit ja kunnostustyöt ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia omassa verotuksessasi.

tilaus(2)

Mitä minun tulee tietää?

Maalari FoxDon kautta on aina remonttialan ammattilainen.

 • Seinien maalaus sisällä

  Oli kyseessä sitten sisä- tai ulkoseinien maalaus, me toteutamme sen ammattitaidolla, kohteen erityispiirteitä kunnioittaen. Suosittelemme ja hankimme tarvittaessa oikeat tuotteet ja menetelmät kohteen mukaan, jotta maalausjälki on sekä kestävää että kaunista. Kauttamme saat sisäseinien maalauksen erilaisin tekniikoin, tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.

 • Maalauksen hinta

  Maalaustyön hinta riippuu aina mm. työn laajuudesta ja käytettävistä materiaaleista. Esimerkkihintojemme avulla saat kuitenkin hyvän kuvan siitä mitä maalaustyö maksavat.

maalaus(2)

Luotettava ja asiantunteva maalauspalvelu

Kun valitset Foxdon maalausprojektisi toteuttajaksi, voit luottaa siihen, että saat käyttöösi ammattitaitoisen maalariin ja laadukkaat materiaalit. Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen ja koko projektin kulkuun. Huolehdimme siitä, että työt etenevät suunnitellusti ja viimeistelyn taso on aina korkea.

Onko kotisi tai toimitilasi maalausprojekti ajankohtainen? Ota yhteys asiantuntevaan ammattilaiseemme, niin toteutetaan juuri sinun tiloillesi sopiva maalausratkaisu.

Valitse maalari tästä ja tilaa sisämaalaus jo tänään:

Yhteistyössä