Siirry sisältöön

Tietoa meistä

FoxDo on kattava remonttipalvelu, josta löydät oman alueesi vapaat tekijät, tuntihinnat ja asiakasarviot.

Apua tilaamiseen?

Tilaukset tehdään sivuillamme. Autamme tarvittaessa tilauksen tekemisessä!

Email info@foxdo.fi

Klo 10-14 ma-pe
010 508 4970

Muut asiat

Laskutus, asiakaspalvelu, IT, reklamaatiot ja muut asiat.

laskutus@foxdo.fi (laskutus)
info@foxdo.fi (muut)

Ammattilaiset

Oletko remonttialan ammattilainen tai muu FoxDon yhteistyökumppani?

Email info@foxdo.fi
Klo 10-14 ma-pe 010 508 4974

foxy

Se helpoin remontti

FoxDo perustettiin vuonna 2018 helpottamaan meidän jokaisen arkea. On enemmän sääntö kuin poikkeus, että remonttialalla on vaikea löytää tekijöitä. Lisäksi urakan kilpailutus vie aikaa ja siihen sisältyy paljon piilokustannuksia.

FoxDon avulla kuluttaja voi aloittaa remontin jopa samalla viikolla ja valitsemaansa tuntihintaan, johon sisältyvät arvonlisäverot ja matkakustannukset. Työn etenemistä voi seurata reaaliajassa järjestelmästä.

Foxdo_1442

Meidän arvomme

FoxDo on sitoutunut tekemään kodin remontoinnista helppoa, vastuullista ja luotettavaa. Haluamme omalla toiminnallamme lisätä remonttialan luotettavuutta ja kestävää remontointitapaa.

Koemme ulkopuolisen auditoinnin tärkeäksi omassa työssämme. Meillä on Vastuu Groupin Luotettava kumppani -sertifikaatti. Lisäksi olemme Suomalaisen työn liiton jäsen ja toiminnalle on Avainlippu-merkki.

Näyttökuva 2023-9-21 kello 11.55.27

Meidän tarinamme

FoxDo:n perustajat Rami Saajoranta ja Timo Saajoranta saivat kipinän FoxDo:n perustamiseen rakennusalalla toimivalta isältään. Kädentaitoiset veljekset halusivat helpottaa remonttien aloittamista ja oikean tekijän löytämistä.

FoxDo sai alkunsa 2018 Sipoossa ja ensimmäiset keikat tehtiin jo 2019. Olemme alusta alkaen panostaneet asiakastyytyväisyyteen ja se on koko liiketoimintaamme ohjaava tekijä.

FoxDo-tiimi

Tutustu ihmisiin FoxDon taustalla!

rami(1)
Rami Saajoranta
Toimitusjohtaja
Perustajaosakas
@ rami.saajoranta@foxdo.fi
Ramin tarina

Rami on tehnyt erilaisia rakennus- ja remonttihommia jo lapsesta saakka rakennusalalla olleen isän apuna. Kun jossain vaiheessa kaikki vapaa-aika alkoi mennä omakotitalon remonteissa, alkoivat Rami ja Timo pohtia, miksi Suomessa on niin vaikea löytää remonttimiehiä. Näistä keskusteluista syntyi FoxDon idea vuonna 2018.

334 2~2
Miikka Snell
Laskutus ja asiakkaat
@ laskutus@foxdo.fi
Arkisin 10.00 - 14.00
Puh. 010 508 4970
Miikan tarina
Miikka varmistaa, että laskut lähtevät asiakkaille, ja että tekijät saavat korvauksen töistään. Miikka vastaa myös asiakkaiden moninaisiin kysymyksiin.
grey
Heini Åberg
Asiakaspalvelu
(Opintovapaa)
Asiakaspalvelumme toimii ensisijaisesti sähköpostitse!
@ info@foxdo.fi
emppa(1)

Elena Liski

Viestintä ja vastuullisuus
@ elena.liski@foxdo.fi
Arkisin 10.00 - 14.00
Puh. 010 508 4973

Elena vastaa viestintään, mainontaan, markkinointiin ja yritysvastuuseen liittyviin tiedusteluihin. Hän hoitaa myös näihin liittyviä yhteistöitä.

Elenan tarina

"Olin alunperin FoxDon asiakas ja ihastuin konseptiin. Silloin tein vielä etätöitä San Franciscon Piilaaksoon nettiyhteisöjen rakentamisessa ja markkinoinnin puolella.

Hiukan myöhemmin FoxDolla aukesi minulle sopiva pesti ja hain ihan piruuttani. Olen nyt ollut sitten remppauunona töissä remonttifirmassa lokakuusta 2022 koko ajan uutta oppien. Firmassa on ollut tärkeä saada myös tällainen asiakkaan näkökulma arjen haasteisiin.

Yritysvastuuseen intohimoisesti suhtautuvana pidän FoxDon kaltaisia palveluita välttämättöminä siihen, että remontoinnin maailmasta saadaan läpinäkyvää ja asiakaslähtöistä. Alalla on paljon huonoja käytäntöjä, joita FoxDo pyrkii parantamaan."

sami(3)

Sami Kejonen

Kumppanuudet
@ sami.kejonen@foxdo.fi
Arkisin 10.00 - 14.00
Puh. 010 508 4974

Sami on esisijainen kontakti remonttialan yhteistöihin, liittyivät ne esim. tavarantoimittajiin tai remonttiammattilaisiin.
Samin tarina

"Aloitin FoxDolla maaliskuussa 2022. Oma työhistoriani on luotu rautakauppa-alalla mm. tarjouslaskennassa ja kaupanalan esihenkilönä. Olen tehnyt sivutöikseni 35 vuotta rakennus- ja remonttitöitä, joten ala on itselleni sydämen asia. Käytännön oppi on tullut vuosien varrella konkreettisen tekemisen kautta ja ammattilaisten rinnalla.

FoxDo on mielestäni palvelu, jota tämä ala on jo pitkään kaivannut. Päästään pois niistä kaavamaisista ja kankeista urakkatarjouksista, ja luodaan avoimempi toimintamalli kaikkia kohtaan. Haluaisin haastaa joka ikisen urakoitsijan kertomaan, miksi tuntilaskutus olisi kalliimpi. Tämä on vanhanaikainen ajattelumalli."

lasse(1)

Lasse Kakkuri

Ohjelmistokehitys ja tietoturva
@ info@foxdo.fi

 

Lassen tarina

Olen työskennellyt FoxDolla tuotekehitystehtävissä tammikuusta 2023 alkaen. Ohjelmointiurani käynnistyi 90-luvun puolella ja Web-kehitystäkin olen tehnyt jo 15 vuotta.

Liityin FoxDon tiimiin, koska idea remontoinnin uudistamisesta helpommaksi ja laadukkaammaksi kuulosti mielestäni tavoittelemisen arvoiselta. Muualta pk-seudulle muuttaneena oli helppo nähdä, miten paljon hyötyä palvelu tarjoaa omissa tulevissa remonteissani. On hienoa saada enemmän tietoa tekijöistä ja lukea muiden arvostelut ennen remonttipäätöstä eikä edetä tekijävalinnoissa täysin sokkona. Kärsimättömänä luonteena en myöskään jaksa odotella työn alkamista viikkotolkulla, tai ainakaan elää epätietoisuudessa, koska työt mahdollisesti alkavat.

grey

Timo Saajoranta

Business Development
Perustajaosakas
Timon tarina

Timo on toinen FoxDon perustajista. Tällä hetkellä Timo keskittyy FoxDon kansainvälistymishankkeisiin.

antti

Antti Tarakkamäki

Interim CFO
Osakas
teemu(1)

Teemu

Hallituksen puheenjohtaja
Osakas

Blogi