Siirry sisältöön

Vastuullisuus

FoxDo luo remonttialalle vastuullisia ja luotettavia käytäntöjä, joita ala tarvitsee uudistuakseen ihmislähtöisemmäksi ja ympäristömyönteisemmäksi

FoxDo mullistaa remontoinnin periaatteillaan ja uusilla toimintatavoilla

Nimetön malli(4)
Meille vastuullisuus on oleellinen osa koko toimintaamme, ja se on meille prioriteetti sekä asiakkaiden että kumppaneidemme kanssa toimiessa. Olemme luoneet palvelun, joka mahdollistaa remonteissa niiden läpinäkyvän ja päivittäisen seurannan. Tähän konseptiin on helppo rakentaa myös vastuullisuusseurantaa ja raportointia.

Vastuullisuus näkyy meille erityisesti kolmella osa-alueella; 1. kiertotalous ja kierrätys, 2. tasa-arvoinen työelämä, ja 3. vastuullinen reklamaatio.

Tärkeimmät tavoitteemme

Haluamme kunnostaa vanhasta uutta

Haluamme kunnostaa jo olemassaolevaa rakennuskantaa ja lisäämme näiden kohteiden käyttöikää. Kierrätämme ja uusiokäytämme materiaaleja.

Mahdollisuuksia tasa-arvoisesti

Jokainen ammattilainen päättää itse omat hintansa ja työaikansa. Emme syrji ketään iän, etnisyyden, sukupuolen tai muun ominaisuuden perusteella.

Remonteillamme on kahden vuoden takuu

Hoidamme meille tulleet reklamaatiot ja ongelmatilanteet. Tällä hetkellä reklamaatiotapauksia on alle 3% tilauksista. Jokainen käsitellään yksilöllisesti.

Yritysvastuu ja FoxDo

Yritysvastuumme

Meillä on eettiset yritysvastuun toimintamallit, joihin kuuluvat mm. Vastuu Groupin suorittama ulkopuolinen auditointi ja kahden vuoden takuu remonteille.

Toimintamme luo mahdollisuuksia remonttialalla vähentäen harmaata taloutta. Luomme tasavertaisia mahdollisuuksia kaikille ammattilaisille ja tarjoamme esimerkiksi helpon työllistymismahdollisuuden nuorille ja maahanmuuttajille, joiden työllistymisessä on erityisiä haasteita ja remonttialalla heitä syrjiviä käytäntöjä.

Alustapalveluna haluamme antaa ammattilaisille ja yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden päättää itse oma hinnoittelunsa työaikansa. Työstä kuuluu saada elämiseen riittävä palkka.

Ympäristövastuumme

Ympäristövastuutavoitteissamme on kunnostaa vanhaa ja uusiokäyttää mahdollisimman pitkälle jo olemassa olevaa rakennuskantaa. Monet remonteistamme parantavat energiatehokkuutta ja lisäävät kohteiden käyttöikää, joka pienentää hiilijalanjälkeä.

Jo tilausvaiheessa huomioidaan kysymykset purkumateriaalien kierrätyksestä, ja materiaalivalinnoissa pyritään huomioimaan niiden kestävyys. Emme koskaan suosittele remontteja, joissa pohjatöistä yritetään luistaa.

Ohjeistamme myös näin remontoijia toimimaan YK:n Agenda 2030 -periaatteiden mukaisesti. Teemme kerralla kestävää.

Ympäristövastuu ja FoxDo

data

 

Tietosuoja ja henkilötiedot

Säilytämme henkilötietojasi kaksi vuotta rekisteröitymisestä, viimeisimmästä tilauksestasi tai tekemästäsi kalenterimerkinnästä.

Asiakkaillamme on aina oikeus pyytää henkilötietojen poistamista. Henkilötietojen poistamisen jälkeen kahden vuoden takuu raukeaa, jos järjestelmänhaltija ei saa säilyttää nimi- ja osoitetietoja.

Remonttialan yhteistyökumppanimme voivat pyytää henkilötietojensa poistamista myös aiemmin. Voimme poistaa tiedot, jos yhteistyökumppani ei ole remontoinut kohdetta yli kahteen vuoteen. Takuun voimassaoloajan on henkilötietojen säilytys välttämätöntä.
Vastuullisuuskumppanimme
Meidän lupauksemme
 • Sertifioitu palvelu

  Olemme Suomalaisen työn liiton jäsen ja toiminnallamme on Avainlippu -merkki. Olemme myös Vastuu Groupin tarkastama Luotettava kumppani.

 • Jätteiden kierrätys

  Ohjeistamme tekijöitämme kierrättämään remonttijätteet paikallisilla kierrätysasemilla ja uusiokäyttämään remonttimateriaaleja.

 • Pienempi hiilijalanjälki

  Kunnostamme vanhaa ja lisäämme kohteiden käyttöikaa. Samalla parannamme remonteilla myös energiatehokkuutta.

 • Läpinäkyvyys

  Remontteihin käytettyjä tunteja ja laskun kertymistä voi seurata reaaliajassa järjestelmässämme. Palvelumme ja hinnoittelumme on läpinäkyvää.

 • Emme syrji

  Palvelumme on avoin kaikille remonttialan ammattilaisille ja työllistämme myös nuoria ja maahanmuuttajia samalla reilulla hinnoittelulla.

 • Elämiseen riittävä palkka

  Meillä työtä ei tehdä polkuhintaan vaan työn tekijä saa aina määrittää itse oman tuntihintansa, työaikansa ja työalueensa.

Haluatko jutella lisää vastuullisuudesta?

Haluamme jatkuvasti kehittää omaa vastuullisuusnäkökulmaamme ja rakentaa palvelua kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Onko sinulla ajatuksia?
Varaa aika neuvotteluun kanssani.

Tehdään yhdessä remontoinnista vastuullista ja luotettavaa!

Terveisin,

Elena Liski
Viestintä- ja vastuullisuuspäällikkö

emppa(1)