Siirry sisältöön

Kaksi uutta huonetta kerrostaloon!

uusi

84m² kokoiseen kerrostalohuoneistoon haluttiin rakentaa työhuone, jota voisi myös tarpeen tullen käyttää kolmantena makuuhuoneena. Uudistuksen yhteydessä tilaan suunniteltiin myös monikäyttöinen vaatehuone.

Uuden tilan rakentaminen aloitettiin huolellisella suunnitellulla. Huonejako haluttiin tehdä niin, että sekä työhuoneeseen että vaatehuoneeseen jäisi oma paikka kattovalaisimelle. Työhuoneeseen päätettiin asentaa tyylikäs liukuovi, joka luo avaruuden tuntua koko huoneistoon. 

kuva1
Tällainen remontti ei ainoastaan lisää asunnon toiminnallisuutta ja tilan tehokasta käyttöä, vaan tuo siihen uudenlaista ilmettä. Uusi työhuone voi toimia myös kolmantena makuuhuoneena tarpeen vaatiessa, mikä tekee tästä kodista entistäkin monikäyttöisemmän ja nostaa asunnon jälleenmyyntiarvoa.

Tämän kokoisessa remonttiprojektissa oli tärkeää ottaa myös naapurit huomioon. Ennen kuin työt pääsivät alkamaan, oli välttämätöntä hankkia muutostyölupa taloyhtiöltä ja tiedottaa naapureita mahdollisista äänihaitoista.

kuva2

Koska huoneistossa oli vesikiertoinen lattialämmitys, seiniä ei voitu kiinnittää poraamalla. Sen sijaan väliseinät piti liimata kiinni. Onneksi meillä oli FoxDon remonttiasiantuntija mukanamme, joka pystyi tarjoamaan tarvittavan avun ja ohjauksen. Taloyhtiö oli alun perin antanut asukkaalle väärää tietoa, joten ammattilainen ohjasi toimimaan oikein.

kuva3
Kaiken kaikkiaan remontti sujui hyvin ja naapurit olivat tyytyväisiä siihen, miten huomioon otimme heidän tarpeensa ja tiedotimme heitä etukäteen. Lopputulos oli upea ja tilava huoneisto, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia asukkaille. Pankin hinta-arvion mukaan remontti nosti asunnon arvoa jopa 12.000€.

kuva4

Työtunnit: 58,75h

Työn hinta: 2.820€
Kotitalousvähennyksen
jälkeen
: 1.692€
Materiaalikustannukset: 872.79€

ennen jälkeen

Haluaisitko jakaa oman remonttitarinasi? Me FoxDolla haluaisimme kuulla siitä! Lähetä meille kuvat ja kertomus remontistasi, joka on tehty yhdessä meidän ammattilaistemme kanssa. Voit lähettää kaikki materiaalit sähköpostitse osoitteeseen info@foxdo.fi. Voimme mielellämme myös jakaa sen inspiraation lähteenä muille.

 

Kommentit