Siirry sisältöön

Palvelu remonttialan ammattilaisille

Päätät itse omat hintasi ja työaikasi. Saat työtilaukset suoraan omaan kalenteriisi ilman kilpailutuskierroksia. Palvelun käyttö on veloituksetonta.

Mitä hyötyä on FoxDon kautta toimimisessa?

Säästät aikaa

Kauttamme ei tehdä pitkiä kilpailutuskierroksia. Jokainen tilaus FoxDolta on tarkoitettu sinulle, sillä asiakas on valinnut sinut profiilisi perusteella.

Vähemmän paperitöitä

Me hoidamme työn myymisen ja laskutuksen. Sinun tarvitsee vain tehdä työt ja lähettää lasku ohjeidemme mukaan joko yrityksesi tai laskutuspalvelun kautta.

Joustava yhteistyö

Voit tehdä keikkoja FoxDon kautta oman aikataulusi mukaan. Osa työllistyy kauttamme kokopäiväisesti, toiset muutamin keikoin vuodessa.

Miten FoxDo on erilainen?

Foxdo_1288

Arvostamme ammattitaitoasi ja aikaasi

Voit olla kirvesmies, LVI-asentaja, pintakäsittelijä, sähköasentaja, tai muu osaava remontoinnin ja kunnostuksen taitaja.

Palvelusta saat tilauksia itse määrittelemiisi työtehtäviin, itse päättämälläsi tuntihinnalla ja sinulle sopiville ajankohdille.

Palvelumme on tehty ja sitä kehitetään ammattilaisia kuunnellen.

Foxdo_0853

Käyttö on ilmaista eikä sido sinua

Suuri osa FoxDon käyttäjistä laskuttaa työnsä kevytyrittäjinä, erilaisten laskutuspalveluiden kautta. Toisille työ on osa yrityksen tai toiminimen normaalia laskutusta.

FoxDon käytöstä et maksa mitään, rekisteröityminen on ilmaista, emme peri kuukausimaksua emmekä osuutta määrittelemästäsi tuntihinnasta.

Voit käyttää palvelua sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Antamalla yhteystietosi, saat ohjeet palvelun käyttöön:

Yhteistyössä

Lue lisää blogistamme!

FoxDon blogista löydät lisää tietoa meistä ja toiminnastamme.