Siirry sisältöön

Vanha eteinen uusittiin

REFERENSSI: Eteisen kaapistot uusittiin laatoituksen yhteydessä

Omakotitalon eteinen kaipasi uutta ilmettä. Laatoituksen uusimisen lisäksi sinne haluttiin rakentaa toimivampi säilytysjärjestelmä, koska edellinen ei enää täyttänyt kasvavan perheen tarpeita eikä sopinut heidän omaan tyyliinsä. Pieni tila haluttiin käyttää hyödyksi asentamalla liukuovia ja peilipintoja, jotta kapea käytävä saisi avaraa tuntua.

MicrosoftTeams-image (13)

Eteisen vanhojen laattojen irrotus ja uuden lattian valmistelu veivät odotettua vähemmän aikaa, mikä oli positiivinen yllätys remonttia toteutettaessa. Vanhojen laattojen irrotuksessa kului vain 1 tunti ja 30 minuuttia, ja lattian hiontaan käytettiin 2 tuntia ja 30 minuuttia.
 
laatat(1)
 
Näiden vaiheiden jälkeen oli aika valita uusi laatoitus eteisen tilan uudistamiseksi. Päädyimme 60 x 60 cm laattoihin, sillä niiden puhtaanapito on helpompaa ja ne antavat eteiselle kaivatun modernin ilmeen. Laattojen saumaus ja pesu vei tekijältä 3 tuntia ja 15 minuuttia, jonka jälkeen tilaan vielä asennettiin Lakeus Designin liukuovikaapisto.
 
referenssieteinen
 
Uusi säilytysratkaisu sopi sekä ulkonäöllisesti, että käytännöllisesti paremmin tämän perheen tarpeisiin. Säilytysjärjestelmän asennustyössä tarvittiin nostoihin apumiestä. Tässä kohteessa nostoissa lisäapuna toimi asiakas itse, jolloin säästettiin toisen tekijän työtuntien kustannukset. Tämän kaapiston kokoamisessa meni yhteensä aikaa 11 tuntia.

IMG_3629

Työtunnit: 18 t 15 min

Työn hinta: 1204,50€
Kotitalousvähennyksen
jälkeen:
722,70

IMG_3618

Haluaisitko jakaa oman remonttitarinasi? Me FoxDolla haluaisimme kuulla siitä! Lähetä meille kuvat ja kertomus remontistasi, joka on tehty yhdessä meidän ammattilaistemme kanssa. Voit lähettää kaikki materiaalit sähköpostitse osoitteeseen info@foxdo.fi. Voimme mielellämme myös jakaa sen inspiraation lähteenä muille.

Kommentit