Siirry sisältöön

Tapetti piristää

REFERENSSI: Vanha irtoileva tapetti korvattiin uudella

Omakotitalon työhuoneen tapetti oli alkanut irrota ja kupruilla. Tähän tilaan myös kaivattiin lisää väriä, jotta mieli pysyisi etätyön lomassa virkeänä. Suunnittelimme asiakkaan kanssa värikkään tehosteseinän, joka sopi hyvin kodin muuhun sisustukseen.

IMG_9889

Ensin tila suojattiin ja pistorasiat sekä listat irrotettiin työtä varten. Vanhan tapetin irrotus sujui nopeasti, kun tapetti ensin kostutettiin kunnolla. Ammattimaisten suojauksien ansiosta parkettilattia ei kärsinyt tapetinpoistossa.
 
IMG_9890
 
Uudeksi tapetiksi asiakas valitsi pirteän tehosteseinän, joka auttaa saamaan luovia ideoita omassa etätoimistossa. Uusi kohdistettu tapetti saatiin seinään kahdessa tunnissa. Tämän jälkeen listat ja sähköpistorasiat kiinnitettiin uudelleen.
 
IMG_9916
 
Työhön kuuluivat suojaukset, vanhan tapetin poisto, uuden kuviotapetin asennus, listoitukset ja siivous.

Työtunnit: 7 t 30 min

Työn hinta: 465€
Kotitalousvähennyksen
jälkeen:
279


IMG_9920

 

Haluaisitko jakaa oman remonttitarinasi? Me FoxDolla haluaisimme kuulla siitä! Lähetä meille kuvat ja kertomus remontistasi, joka on tehty yhdessä meidän ammattilaistemme kanssa. Voit lähettää kaikki materiaalit sähköpostitse osoitteeseen info@foxdo.fi. Voimme mielellämme myös jakaa sen inspiraation lähteenä muille.

Kommentit