Siirry sisältöön

Tietoa laskutuksesta

FoxDolla remonttien laskutus on läpinäkyvää. Tuntilaskutuksessa seuraat laskusi muodostumista päivittäisin kirjauksin ja näet laskukertymän reaaliajassa. Tiedät aina, mistä maksat. Tässä kerromme sinulle, miten laskutuksemme toimii ja kuinka laskutus etenee.

katonmaalaus(1)

Yleensä lasku lähetetään 1-3 arkipäivän sisällä siitä, kun työntekijä on merkinnyt tilauksen valmiiksi. Lasku tulee sähköpostitse antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muista tarkistaa, että osoite on oikein ja sähköposti on käytössä päivittäin. Tämä estää turhat maksumuistutukset!

Kun remontti kestää pidempään lähetämme yleensä niin kutsutun välilaskun 2 viikon välein tilauksen aloittamisesta tai kun laskutettavaa on muodostunut 2.000€. Huomioimme jokaisessa laskussa mahdolliset alennukset ja maksat palvelumaksun vain kerran yhden tilauksen laskutuksessa.

Näyttökuva 2023-6-27 kello 13.08.46

FoxDon kautta remonttia on mahdollista teettää osissa, jolloin pysyt aina omassa budjetissasi. Voit myös ottaa meihin etukäteen yhteyttä maksuaikataulusta, mutta jo tehtyä laskua on aina haastavampi muokata jälkikäteen. Jos koet, että et kykene maksamaan laskuasi kerralla, olethan heti yhteydessä laskutukseemme.