Siirry sisältöön

Tapetilla tila uusiksi

REFERENSSI: Tähän makuuhuoneeseen haluttiin luoda ylellistä tunnelmaa kultaisella ja heijastavalla tapetilla, jonka asiakas oli löytänyt sopivasti alennuksesta. Millainen työstä tuli ja paljonko se kustansi?

20230406_102219

Huoneeseen oli jo ennestään maalattu yksi elegantti musta seinä. Tummempi seinäpinta on sisustuksessa loistava tapa rauhoittaa tila nukkumista varten, mutta nyt se loi ei-toivotun kontrastin alkuperäisiä maalarinvalkoisia seiniä vasten. Tilan ilme haluttiin yhtenäistää ja tuoda siihen ylenpalttisuutta uuden tapetin avulla.

20230405_214324

Asiakas oli valinnut työhön heijastavapintaisen kultaisen tapetin, joka sopi erinomaisesti huoneen tyyliin. Tapettivalinnan etu oli myös se, että verhojen ollessa auki tämä heijastava pinta tuo huoneeseen lisävaloa.

Kahden seinän tapetointi kesti ammattilaiselta yhteensä 7 tuntia. Tilassa tapetoitiin myös vaatekaapin ovi. Tapetoitavilla seinillä oli useita pistorasioita ja oviaukkoja, jotka ammattilaisen tuli ottaa huomioon. Tapetti oli myös kohdistettava, mikä vaikutti työaikaan.

maalari(2)

Musta seinä toimii tyylikkäänä taustana uuden tapetin kanssa ja korostaa kultaisen ja heijastavan tapetin ylellistä tunnelmaa entisestään. Seinäpintojen uudet, erilaiset sävyt ja materiaalit luovat nyt mielenkiintoisen tilan. Tämä tyylikäs yhdistelmä saa makuuhuoneen näyttämään harkitulta, luoden samalla rauhallisen ilmapiirin, joka sopii rentoutumiseen.

20230406_170413
Huoneen uudistaminen tällä tavalla ei tullut kovin kalliiksi, vaikka vaikutelma onkin ylellinen. Tämä kultainen ja heijastava tapetti on laadukasta ja kestävää materiaalia, joka sopii täydellisesti makuuhuoneen tyylikkääseen yleisilmeiseen.

valmis

Työtunnit: 7 tuntia

Työn hinta: 448€
Hinta kotitalousvähennyksen
jälkeen: 268,80€

Materiaalien hinnat: 49,96€

 

 

Kommentit