Siirry sisältöön

Sisäremontti: Nopea ja luotettava palvelu

Miksi valita nopea sisäremontti?

Nopea sisäremontti säästää aikaa ja vähentää häiriöitä arjessasi. FoxDolla ymmärrämme, että kotisi on sinulle tärkeä paikka, ja siksi haluamme varmistaa, että remontti häiritsee mahdollisimman vähän normaalia elämääsi. Nopea palvelumme tarkoittaa, että voit nauttia uudistetusta tilastasi nopeammin kuin uskoitkaan.

Kun remontti valmistuu nopeasti, säästät myös rahaa. Koska laskutamme tuntityönä, voit olla varma, että maksat vain tehdyistä työtunneista. Ei yllättäviä lisäkuluja tai piilokustannuksia. Tämä läpinäkyvyys on osa sitoutumistamme rehellisyyteen ja luotettavuuteen.

Sisäremontti uudistaa koko kodin

Luotettavuus remonttipalvelussa

Luotettavuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Meillä on Vastuu Groupin Luotettava kumppani -sertifikaatti, mikä takaa, että toimintamme on läpinäkyvää ja vastuullista. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että remonttisi suoritetaan ammattitaidolla ja sovittujen ehtojen mukaisesti.

Lisäksi olemme Suomalaisen työn liiton jäsen ja meillä on Avainlippu-merkki, mikä osoittaa, että palvelumme tukee suomalaista työtä ja taloutta. Valitsemalla meidät et ainoastaan saa laadukasta palvelua, vaan tuet myös kotimaista osaamista ja työllisyyttä.

Miten remonttiprosessi etenee?

Remonttiprosessin aloittaminen kanssamme on helppoa ja vaivatonta. Voit aloittaa remontin jopa samalla viikolla, kun otat meihin yhteyttä. Ensimmäisessä vaiheessa kartoitamme tarpeesi ja toiveesi, jonka jälkeen ehdotamme sinulle parhaiten sopivaa ratkaisua.

Koko remonttiprosessin ajan voit seurata työn etenemistä reaaliajassa järjestelmästämme. Tämä tarkoittaa, että pysyt ajan tasalla remonttisi kulusta ja voit olla varma, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Asiakastyytyväisyys ensisijaisena tavoitteenamme

Asiakastyytyväisyys on meille kaiken toimintamme ydin. Pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluitamme asiakaspalautteen perusteella. Tämä tarkoittaa, että kuuntelemme aktiivisesti asiakkaidemme toiveita ja kehitämme palveluitamme vastaamaan niitä entistä paremmin.

Olemme ylpeitä siitä, että suurin osa asiakkaistamme tulee meille suositusten kautta. Tämä on osoitus siitä, että olemme onnistuneet tarjoamaan laadukasta ja luotettavaa palvelua, joka täyttää asiakkaidemme odotukset ja tarpeet.