Siirry sisältöön

Miten tilaus tehdään?

Olet löytänyt itsellesi täydellisen tekijän! Mutta miten tilaus saadaan eteenpäin? Kokosimme tähän ohjeet siitä, miten ammattilaisen varaaminen etenee.

tietokoneella

Valitse tekijän kalenterista itsellesi sopiva vapaa aika ja jatka varausta. Valitsemasi aika on työn aloitusaika. Jos työ on pidempi (kestää esimerkiksi useita päiviä tai viikkoja), niin voitte yhdessä sopia tekijän kanssa hyvän aikataulun, joka sopii teille molemmille.

Näyttökuva 2023-7-6 kello 10.14.50

Jos teet ensimmäistä tilaustasi, sinun tulee luoda asiakastili. Jos olet jo aiemmin tilannut FoxDon kautta, voit vain kirjautua sisään.

Tilin luominen

Näyttökuva 2023-7-6 kello 10.21.13
Tiliä luodessa täytä annetut kentät huolellisesti. Sähköposti ja salasana tulee täyttää samassa muodossa kaksi kertaa peräkkäin. Lopuksi lue ja valitse hyväksyväsi tietosuojaperiaatteet. Tilin luomisen nappula ei aktivoidu oranssiksi ennen kuin kentät ovat täytetty oikein.

(Joskus Luo tili-nappula ei aktivoidu, jos kohdistin on edelleen aktiivisena sähköposti- tai salasanakentässä. Silloin voit klikata esimerkiksi sivun valkoista kohtaa, jolloin kohdistin siirtyy pois näistä kentistä.)

Näyttökuva 2023-7-6 kello 10.24.13

Jotta voimme varmentaa tilisi, sinun tulee tunnistautua palveluun. Tunnistautuminen vaaditaan vain kerran ja voit tehdä sen pankkitunnuksillasi. Pankkitiliäsi ei veloiteta. Käytämme tunnistautumista laskutuksen kohdentamiseen, kun tilaat meiltä työtunteja. Jos sinulla on ongelmia tunnistautumisessa tai haluat käyttää toista tunnistautumistapaa, olethan meihin yhteydessä info@foxdo.fi.

Tilauksen tekeminen

Anna remontillesi kuvaava nimi ja kerro yksityiskohtia siitä, mikä on sinun remonttitarpeesi. Voit esimerkiksi kertoa kohteen lähtökunnosta ja seikkaperäisemmin siitä, millaista suunnitteluapua tarvitset.

Näyttökuva 2023-7-6 kello 10.17.00

Suosittelemme aina remonttimateriaalien hankintaa yhdessä tekijän kanssa. Ammattilainen osaa parhaiten auttaa sinua oikeissa materiaalivalinnoissa. Lisäksi FoxDo on jo valmiiksi neuvotellut alennukset RTV- ja Stark-myymälöihin, jos haluat hyödyntää niitä.

Näyttökuva 2023-7-6 kello 10.35.37
Viimeisenä vaiheena hyväksyt sopimusehdot ja teet varauksen. Voit peruuttaa työn koska tahansa ennen sen alkamista. Yhtäkään työtuntia ei silloin laskuteta.

 

Kommentit