Siirry sisältöön

Sinä päätät, kuka tulee kotiisi

Koti on meidän kaikkien henkilökohtaisin paikka. Turvallinen ja rauhoittava, arvokas ja tärkeä. Me kaikki olemme syystäkin tarkkoja, ketä päästämme sisään kotiimme - ja kun omaa kotia olisi tarve uudistaa, jo pelkkä ajatus remontista voi herättää epämiellyttäviä tunteita ja stressiä. Perinteisesti remontti on ollut raskas ja monimutkainen kokemus, ja pelkkä sana "remontti" sisältää monia negatiivisia mielleyhtymiä. Lisäksi vieraan remonttimiehen päästäminen kotiin voi aiheuttaa oman huolensa.

Foxdo_0076

Me perustimme FoxDon helpottaaksemme remonttien tekemistä. Halusimme tehdä siitä vähemmän stressaavaa, monimutkaista ja tuntematonta.

Itse yhtenä FoxDon perustajista olen työskennellyt yli 25 vuotta ilmailualalla liikennelentäjänä sekä lennonjohtajana. Olen aina elänyt ympäristössä, joka pohjautuu turvallisuuteen sekä luotettavuuteen. Tämä on ollut myös pohjana luodessamme FoxDota, tavoitteenamme on olla aidosti turvallinen, luotettava ja kaikin puolin läpinäkyvä vaihtoehto kodin remonteille. Siksi löydät sivuiltamme kaikkien tekijöidemme henkilökohtaiset profiilit. Haluamme, että tiedät, kuka tulee kotiisi tekemään remonttia. Asiakasarvostelut kertovat juuri kyseisestä tekijästä ja tekemällä tilauksen saat juuri sen tekijän, jonka olet tilannut. 

Sinun ei tarvitse edes tietää remontoinnista mitään eikä pyytää epämääräisiä urakkatarjouksia. FoxDolla maksat vain tehdyistä työtunneista emmekä veloita sinulta mitään etukäteen. Pystyt seuraamaan päivittäin työn ja myös laskutuksen edistymistä nettisivuiltamme, ja tiedät missä milloinkin remontissa mennään. Asiakaspalvelumme toimii nopeasti ja pyrimme vastaamaan myös iltaisin ja viikonloppuisin, kun se on mahdollista. Toimintamme on saanutkin erinomaisen vastaanoton, sillä asiakastyytyväisyytemme on jatkuvasti ollut erittäin korkealla ja kauttamme on tehty jo yli 2000 remonttia yli 30:llä paikkakunnalla.

Tavoitteenamme on kasvaa Suomen suurimmaksi remonttiyritykseksi, ja siihen tavoitteeseen päästäksemme meidän on todistettava joka päivä olevamme luottamuksesi arvoinen -  olemalla se paikka, mistä löydät ne remontin tekijät, jotka uskallat päästää huoletta remontoimaan Sinun kotiasi.

Nimetön suunnittelumalli