Siirry sisältöön

3 hyvää syytä aloittaa remontti talvella

Talven remonteissa korostuvat saatavuus ja edullisuus. Moni mieltää remontoimisen tähän vuodenaikaan työlääksi, mutta todellisuudessa useimmat kodin remontit on helppo toteuttaa talvisin - ja parempaan hintaan!

Tässä FoxDon 3 hyvää syytä aloittaa remontti talvella!

sisustus

Talven saapuessa moni saattaa ajatella, että remontointi on hankalaa ja työlästä. Kuitenkin talviaika tarjoaa monia etuja remontoinnin suhteen. Ammattilaisten saatavuus on talvella omaa luokkaansa ja talvi ei vaikuta sisäremontointiin juurikaan.

3 hyvää syytä aloittaa remontti talvella

  1. Talvella ammattilaisten saatavuus on omaa luokkaansa. Monet työmaat hiljenevät ja ulkona remontoiminen ei onnistu. Siksi ammattilaisia on enemmän tarjolla kuin kevään ja kesän suosituimpina ajankohtina. Saat parhaan osaajan omaan projektiisi.
  2. Talvi ei vaikuta sisäremontointiin juurikaan, joten voit helposti hoitaa kokonaisvaltaiset huoneistoremontit kuin pienemmät asennukset myös talviaikaan. Jopa ovia ja ikkunoita voidaan vaihtaa myös talvisin, kunhan työ suunniteltiin etukäteen ja vaihto on nopea.
  3. Hinnat ovat yleensä talvisin matalammat. Kun remonttiaan ei ajoita kaikkein suosituimpiin ajankohtiin, on hinnoissa parempi neuvotteluvara. Myös ammattilaiset tietävät tämän ja laskevat esim. FoxDon palvelussa omaa tuntihintaansa.

20230406_102219(Kuvassa tekijämme Netta on tapetoimassa.)

Älä siis anna talven kylmyyden tai pimeyden estää sinua toteuttamasta unelmiesi remonttia. Talvi tarjoaa loistavan mahdollisuuden hyödyntää ammattilaisten parempaa saatavuutta, sisäremontointiin sopivaa aikaa sekä edullisempia hintoja. Ota yhteyttä FoxDon palveluun ja aloita talven remontit jo tänään!

Heräsikö sinulle kysymyksiä remontoimisesta kylmään vuodenaikaan? Vastaamme mielellämme kysymyksiin info@foxdo.fi tai ma-pe klo 10-14 puh. 010 508 4970.