Siirry sisältöön

Seinäremontit

Seinien purut ja rakentaminen ammattitaidolla

Tarjoamme ammattitaitoista väliseinien purkutyötä sekä rakentamista kaikenlaisiin kohteisiin. Olipa kyseessä sitten asuinrakennus, toimistotila tai liikehuoneisto, me hoidamme purkutyöt ja rakentamisen. FoxDon tekijät käyttävät nykyaikaisia työkaluja ja menetelmiä varmistaakseen laadukkaan lopputuloksen.
Väliseinän rakentamiseen tarvitaan ammattilainen

Väliseinien remontit:

  • Väliseinän rakentaminen
  • Väliseinän purku
  • Rakenteiden ja kantavuuden tutkiminen
  • Huoneiston suojaukset
  • Ja paljon muuta!

Etsitkö luotettavaa remontoijaa, joka on toteuttanut jo tuhansia huoneistoremontteja? FoxDo tarjoaa ammattitaitoisia tekijöitä ympäri Suomea. Laajennamme toimintaamme jatkuvasti.

Väliseinän rakentamisen tai purun yhteydessä on hyvä huomioida myös mahdolliset muut työt: maalaukset, lattiatyöt, listoitukset, ja niin edelleen. Saat kauttamme kaikki osaajat. Voit tilata työtä myös kätevästi osissa oman remonttibudjettisi mukaan.

Väliseinän asennus tapahtuu nopeasti

Miten FoxDo on erilainen kuin muut?

Valitset itse ammattilaisen

Näet FoxDon haussa oman alueesi ammattilaiset, tuntihinnat, aloitusajat ja asiakasarvostelut. Valitset aina juuri sen tekijän, jonka haluat remontillesi.

Seuraat työn etenemistä

Tekijä kirjaa FoxDon järjestelmään päivittäisin tuntikirjauksin työvaiheet, kuvat ja työn etenemisen. Seuraat laskun muodostumista reaaliajassa.

Maksat vasta valmiista

Laskutamme työn joko, kun koko työn on valmis, tai pidemmissä töissä käytämme välilaskutusta, kun yksi työn osuus on valmis.

Lue lisää FoxDosta ja remonteistamme!

Olemme koonneet tänne paljon lisätietoa remontoimisesta FoxDon kautta.