Siirry sisältöön

Taidokasta tapetointia – kohdistettavat tapetit ammattitaitoisesti asennettuna


Tarjoamme laadukkaita ja taidokkaita tapetointipalveluita erilaisten kohteiden tarpeisiin. Katso vapaat ammattilaiset ja toteuta tapetointiprojektisi!

Haluatko antaa kotiisi tai toimitilaasi uuden, raikkaan ilmeen helposti ja nopeasti? Etsitkö erityisosaamista vaativien kohdistettavien tapettien asentamiseen? Kokeneet tapetoinnin ammattilaisemme asentavat kohdistettavat tapetit tarkasti ja huolellisesti, siisteydestä tinkimättä.

referenssitimotapetti(2)

FoxDon ammattilaiset tapetoivat

FoxDo on uudenlainen remonttipalvelu, josta löydät kaikki alueesi ammattilaiset, tuntihinnat ja asiakasarvostelut. Vertaat ja varaat kauttamme tapetoijan kotiisi 5 minuutissa jopa seuraavalle päivälle.

Tarjoamme laadukkaita ja taidokkaita tapetointipalveluita erilaisten kohteiden tarpeisiin.

Kaunista ja kestävää jälkeä laadulla sekä ammattitaidolla 

Tapetointi on tehokas ja edullinen keino päivittää tilojen ilmettä ja lisätä niiden viihtyisyyttä. Kohdistettavat tapetit vaativat erityisosaamista sekä kokemusta, jotta lopputulos on onnistunut ja pitkäikäinen. Kauttamme saat tapetointipalvelut, jotka perustuvat vankkaan ammattitaitoon, laadukkaisiin tapettimateriaaleihin ja huolelliseen työn jälkeen, olipa kyseessä yksi huone tai koko asunto / tilakokonaisuus.  

referenssitimotapetti(3)
Löydä alueesi tapetoijat syöttämällä postinumerosi:

Miksi tapetoija FoxDolta?

Tapetointi kannattaa tehdä kerralla oikein, ja näin säästät selvää rahaa. Ammattilaisen jälki on aina myös huomattavasti parempi verrattuna amatöörin tekemään tapetointityöhön.

FoxDon tapetoija on huolellinen

Saat materiaaleista alennuksen

Kauttamme saat ammattilaisen opastamana juuri oikeanlaiset tapettimateriaalit kohteeseen ja vielä FoxDon alennettuun hintaan.

Kestävä tapetti

Ammattilainen pystyy arvioimaan luotettavasti seinän kunnon, ja sanomaan kuinka kauan tapetti tulee pysymään seinässä. Vanhan tapetin poiston jälkeen tarvitaan usein pinnan tasoitus ja hionta, sekä alustan maalaus.

Tapetoinnin hinta

Tapetointi ilman urakkaa on edullista. Tapetoinnin hinta riippuu aina työn laajuudesta ja tapetointimateriaaleista. Mutta esimerkkitapaustemme avulla, saat käsityksen siitä minkä hintaista tapetointi on.

Ilmainen peruutus

Peruutat työn aina helposti ja veloituksetta ennen remontin alkamista.

Tarkistetut tekijät

Tarkastamme palvelumme ammattilaiset ja ohjeistamme heidät vastuulliseen toimintaan.

Pitkä takuuaika

Kaikilla töillämme on kahden vuoden takuuaika.

Kuinka tilaan tekijän?

FoxDo on helppokäyttöinen remontin suoratilauspalvelu.

  • Tutustu tekijöihin

    Löydät heti palvelusta alueesi vapaat tekijät, tuntihinnat, asiakasarvostelut ja heidän kalenterinsa. Tee tilaus jopa 5 minuutissa!

  • Helppo tilaus

    Kun tilaat remontin, tekijä soittaa sinulle 24 tunnin kuluessa. Sovitte tarkan aloitusajan ja suoritustavan. Samalla saat arvion työn kestosta.

  • Saat verovähennyksen

    Työn suorituksen jälkeen saat laskun käytetyistä tunneista ja hankituista materiaaleista. Annamme työlle 2 vuoden takuun. Kodin remontit ja kunnostustyöt ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia omassa verotuksessasi.

tilaus(2)

Näin tapetointi etenee

Yhteydenoton jälkeen ammattilaisemme antaa heti alustavan arvion työn kestosta puhelimessa. Työarvio tarkentuu kohteessa, kun tapetoija näkee, mikä on seinän pinnan kunto.

referenssitimotapetti

Tapetointi suoritetaan huolella

Tämän jälkeen tehdään työsuojaukset, tehdään tapetin poisto ja pohjatyöt tarvittaessa. Seuraavaksi tehdään tapetin asennus. Tapetoinnin jälkeen korjataan pois työssä syntyneet roskat ja jätteet. Tapetteja saa hankittua FoxDon alennuksella. Mikäli asiakas suunnittelee kohteeseen tapetteja, joissa on kuviokohdistuksia tai maisematapetteja tms., suosittelemme niiden hankkimista tekijän kanssa. Tällöin ammattilainen pystyy auttamaan ja arvioimaan kaikissa materiaalin hankintaan liittyvissä asioissa.

referenssitimotapetti(4)

Kohdistettavat tapetit – viimeisteltyä jälkeä silmälle

Kohdistettavat tapetit ovat visuaalisesti vaikuttavia ja tuovat eloisuutta tilaan. Kohdistaminen tarkoittaa, että tapetin kuviot asennetaan seinälle siten, että ne jatkuvat saumattomasti ja muodostavat yhtenäisen kuvion. Tämä vaatii erityistä huolellisuutta ja taitoa tapetoijalta.

Ammattilaiset hallitsevat kohdistetuilla tapeteilla työskentelyn, joten voit luottaa siihen, että lopputulos on aina silmää miellyttävä. Ammattilaisemme avulla löydät varmasti mieleisesi kohdistettavat tapetit eri tiloihin ja tyyleihin.

referenssitimotapetti(5)

Luotettavaa tapetointipalvelua alusta loppuun

Kun valitset meidät toteuttamaan tapetointityöt, voit olla varma, että saat käyttöösi asiantuntevan tapetoijan ja laadukkaat tapettimateriaalit. Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi varmistaaksemme, että tapetointiprojekti sujuu joustavasti ja täyttää niin toiveesi kuin vaatimuksesi.

Kun olet suunnittelemassa tapetointia tai haluat tietää lisää erilaisista kohdistettavista tapeteista, ota meihin yhteyttä. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua suunnittelemaan juuri sinun tiloillesi sopivan ratkaisun.

Valitse tekijä ammattilaisten listasta ja tilaa tapetointi nyt:

Yhteistyössä