Siirry sisältöön

Maalaustyöt kotiin ammattitaidolla

Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia maalauspalveluita sekä sisä- että ulkotiloihin.
Kaipaako kotisi tai toimitilasi uutta ilmettä? Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista maalausalan kumppania huolehtimaan tilojen pintakäsittelystä? Kokeneet ammattilaisemme huolehtivat niin maalauksesta kuin muusta pintakäsittelystäkin nopeasti ja luotettavasti.
Foxdo maalaa

Nämä maalaustyöt meiltä:

 • Sisätilat ja ulkoseinät
 • Lattiat, portaat ja patterit
 • Huonekalut ja kiinteät kalusteet
 • Terassit, aidat ja ulkovarastot
 • Ja paljon muuta!
Sisäpintojen maalaus

Sisätilojen maalaus on erinomainen tapa luoda tiloihin aivan uusi ilme, joka parantaa viihtyisyyttä ja nostaa asunnon arvoa. Olipa kyseessä sitten koko asuintilan maalaus tai vain yksittäisen seinän elävöittäminen, me toteutamme maalaustyöt ammattimaisesti ja huolellisesti.

Ulkopintojen maalaus

Ulkomaalauksella voimme suojata rakennuksen ulkopuoliset pinnat säärasituksilta ja samalla kohentaa niiden ulkonäköä. Meiltä saat niin ulkoseinien, aidan kuin terassienkin maalaukset. Erinomaisen työn jäljen lisäksi panostamme siisteyteen ja siksi teemme aina asian mukaiset suojaukset, sekä siivoamme lopuksi omat jäljet, jotta voit vain nauttia lopputuloksesta.

Materiaalit maalaustöihin

Maali pitää aina valita käyttötarkoituksen mukaan. Tekijämme osaavat auttaa sinua valitsemaan oikean maalin valinnassa. Kauttamme saat kestävät ja laadukkaat maalaustuotteet, tottakai FoxDon jo valmiiksi neuvottelemilla edullisilla hinnoilla.

Autamme uusimaan kaikki pinnat

Ilmainen peruutus

Peruutat työn aina helposti ja veloituksetta ennen remontin alkamista.

Tarkistetut tekijät

Tarkastamme palvelumme ammattilaiset ja ohjeistamme heidät vastuulliseen toimintaan.

Pitkä takuuaika

Kaikilla töillämme on kahden vuoden takuuaika.

Kuinka tilaan tekijän?

FoxDo on helppokäyttöinen remontin suoratilauspalvelu.

 • Tutustu tekijöihin

  Löydät heti palvelusta alueesi vapaat tekijät, tuntihinnat, asiakasarvostelut ja heidän kalenterinsa. Tee tilaus jopa 5 minuutissa!

 • Helppo tilaus

  Kun tilaat remontin, tekijä soittaa sinulle 24 tunnin kuluessa. Sovitte tarkan aloitusajan ja suoritustavan. Samalla saat arvion työn kestosta.

 • Saat verovähennyksen

  Työn suorituksen jälkeen saat laskun käytetyistä tunneista ja hankituista materiaaleista. Annamme työlle 2 vuoden takuun. Kodin remontit ja kunnostustyöt ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia omassa verotuksessasi.

tilaus(2)

Mitä minun tulee tietää?

Maalari FoxDon kautta on aina remonttialan ammattilainen.

 • Seinien maalaus– sisällä ja ulkona

  Oli kyseessä sitten sisä- tai ulkoseinien maalaus, me toteutamme sen ammattitaidolla, kohteen erityispiirteitä kunnioittaen. Suosittelemme ja hankimme tarvittaessa oikeat tuotteet ja menetelmät kohteen mukaan, jotta maalausjälki on sekä kestävää että kaunista. Kauttamme saat sisäseinien maalauksen erilaisin tekniikoin, tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.

 • Terassien käsittely – suojaa ja viihtyisyyttä

  Terassin ehostaminen ja kunnossapitäminen on tärkeää, jotta se pysyy toimivana ja miellyttävänä oleskelupaikkana. Suoritamme terassien käsittelyn huolellisesti, ja ammattilaisemme auttaa löytämään laadukkaan puuöljyn tai maalin, jotka suojaavat puupintoja sään rasituksilta. Tarvittaessa hoidamme myös terassin puhdistuksen ja pesun ennen käsittelyä, jotta lopputulos on optimaalinen.

 • Maalauksen hinta

  Maalaustyön hinta riippuu aina mm. työn laajuudesta ja käytettävistä materiaaleista. Esimerkkihintojemme avulla saat kuitenkin hyvän kuvan siitä mitä maalaustyö maksavat.

Luotettava ja asiantunteva maalauspalvelu

sisustus
Kun valitset Foxdon maalausprojektisi toteuttajaksi, voit luottaa siihen, että saat käyttöösi ammattitaitoisen maalariin ja laadukkaat materiaalit. Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen ja koko projektin kulkuun.
 
Huolehdimme siitä, että työt etenevät suunnitellusti ja viimeistelyn taso on aina korkea.

Onko kotisi tai toimitilasi maalausprojekti ajankohtainen? Ota yhteys asiantuntevaan ammattilaiseemme, niin toteutetaan juuri sinun tiloillesi sopiva maalausratkaisu.

Valitse maalari tästä ja tilaa maalaustyö jo tänään:

Yhteistyössä

Lue lisää FoxDon blogista!

Halpa eteisen säilytysjärjestelmä

REFERENSSI: Vanha irtoileva tapetti korvattiin uudella Omakotitalon työhuoneen tapetti oli alkanut...

Halpa eteisen säilytysjärjestelmä

REFERENSSI: Eteisen kaapistot uusittiin laatoituksen yhteydessä Omakotitalon eteinen kaipasi uutta...