Siirry sisältöön

Pienet remontit ja asennustyöt

Hoidamme monipuolisesti erilaiset listoitukset, kaapistot ja asennustyöt.

Saat kauttamme helposti tekijän pienille töille, joihin voi olla vaikea löytää ammattilaista. Kauttamme saat ammattilaisen esimerkiksi ovien asennukseen, taulun kiinnitykseen tai huonekalujen kokoamiseen.
Väliseinän rakentamiseen tarvitaan ammattilainen

Erilaisia pientöitä:

  • Poraustyöt ja kiinnityspalvelut
  • Kokoaminen ja kiinteiden huonekalujen asennus
  • Listoitus ja verhotangon kiinnitys
  • Pientyöt pinnoille, kuten saumojen korjaus
  • Ja paljon muuta!
 

Tarjoamme monipuolisia palveluita kodin eri tarpeisiin. Oli kyse sitten pienten korjaustöiden tekemisestä, huonekalujen siirtämisestä tai muista kodin kunnostusprojekteista, voit luottaa osaavaan ja ammattitaitoiseen tiimiimme.

Takaamme tyytyväisyytesi ja huolehdimme siitä, että kodistasi tulee juuri sellainen kuin olet aina halunnut. Voit tilata kauttamme remontin tai pientyön jopa huomiseksi.

 
Väliseinän asennus tapahtuu nopeasti

Miten FoxDo on erilainen kuin muut?

Valitset itse ammattilaisen

Näet FoxDon haussa oman alueesi ammattilaiset, tuntihinnat, aloitusajat ja asiakasarvostelut. Valitset aina juuri sen tekijän, jonka haluat remontillesi.

Seuraat työn etenemistä

Tekijä kirjaa FoxDon järjestelmään päivittäisin tuntikirjauksin työvaiheet, kuvat ja työn etenemisen. Seuraat laskun muodostumista reaaliajassa.

Maksat vasta valmiista

Laskutamme työn joko, kun koko työn on valmis, tai pidemmissä töissä käytämme välilaskutusta, kun yksi työn osuus on valmis.

Lue lisää FoxDosta ja remonteistamme!

Olemme koonneet tänne paljon lisätietoa remontoimisesta FoxDon kautta.