Remonttiammattilainen, ota FoxDo-palvelu ilmaiseksi käyttöön

Maalaustyöt kotiin ammattitaidolla

FoxDon ammattilaiset palvelevat ammattitaidolla niin sisä- kuin ulkomaalausasioissa.

Kaipaako kotisi tai toimitilasi uutta ilmettä? Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista maalausalan kumppania huolehtimaan tilojen maalauksesta ja pintakäsittelystä? Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia maalauspalveluita sekä sisä- että ulkotiloihin. Kokeneet maalarimme huolehtivat sisä- ja ulkoseinien maalauksesta sekä terassien käsittelystä nopeasti ja luotettavasti.

Nämä maalaustyöt saat meiltä

  • Sisä- ja ulkoseinät
  • Lattiat
  • Patterit
  • Portaat
  • Huonekalut  ja kiinteät kalusteet
  • Aidat
  • Terassien pintakäsittelyt
Maalaus

Sisä- ja ulkomaalaus – raikasta ja viimeisteltyä jälkeä


Sisätilojen maalaus on erinomainen tapa luoda tiloihin aivan uusi ilme, joka parantaa viihtyisyyttä ja nostaa asunnon arvoa. Olipa kyseessä sitten koko asuintilan maalaus tai vain yksittäisen seinän elävöittäminen, me toteutamme maalaustyöt ammattimaisesti ja huolellisesti.

Ulkomaalauksella voimme suojata rakennuksen ulkopuoliset pinnat säärasituksilta ja samalla kohentaa niiden ulkonäköä. Meiltä saat niin ulkoseinien, aidan kuin terassienkin maalaukset. Erinomaisen työn jäljen lisäksi panostamme siisteyteen ja siksi teemme aina asian mukaiset suojaukset, sekä siivoamme lopuksi omat jäljet, jotta voit vain nauttia lopputuloksesta.

Maali pitää aina valita käyttötarkoituksen mukaan. Tekijämme osaavat auttaa sinua valitsemaan oikean maalin valinnassa. Kauttamme saat kestävät ja laadukkaat maalaustuotteet, tottakai FoxDon jo valmiiksi neuvottelemilla edullisilla hinnoilla.

Seinien maalaus– sisällä ja ulkona

Oli kyseessä sitten sisä- tai ulkoseinien maalaus, me toteutamme sen ammattitaidolla, aikataulussa pysyen ja kohteen erityispiirteitä kunnioittaen. Suosittelemme ja hankimme tarvittaessa oikeat tuotteet ja menetelmät kohteen mukaan, jotta maalausjälki on sekä kestävää että kaunista. Kauttamme saat sisäseinien maalauksen erilaisin tekniikoin, kuten sileä pinta, lasikuitutapetit tai spatteloinnit, tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.

 

Terassien käsittely – suojaa ja viihtyisyyttä

Terassin ehostaminen ja kunnossapitäminen on tärkeää, jotta se pysyy toimivana ja miellyttävänä oleskelupaikkana. Suoritamme terassien käsittelyn huolellisesti, ja ammattilaisemme auttaa löytämään laadukkaan puuöljyn tai maalin, jotka suojaavat puupintoja sään rasituksilta. Tarvittaessa hoidamme myös terassin puhdistuksen ja pesun ennen käsittelyä, jotta lopputulos on optimaalinen.

Esimerkkejä

Olohuone

Vanha 1970-luvun olohuone päivitettiin nykyaikaiseen tyyliin vanhaa kunnioittaen.

Makuuhuone

Kaunis tehosteseinä toi tyhjään tilaan paljon kaivattua ilmettä.

Keittiö

Vanhan tiilimuurin rustiikkinen maalausjälki sopii hyvin keittiön tunnelmaan.

Luotettava ja asiantunteva maalauspalvelu

Kun valitset Foxdon maalausprojektisi toteuttajaksi, voit luottaa siihen, että saat käyttöösi ammattitaitoisen maalariin ja laadukkaat materiaalit. Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen ja koko projektin kulkuun. Huolehdimme siitä, että työt etenevät suunnitellusti ja viimeistelyn taso on aina korkea.

Kysy maalaustöistä

Onko kotisi tai toimitilasi maalausprojekti ajankohtainen, vai haluatko kuulla lisää eri vaihtoehdoista? Ota yhteys asiantuntevaan ammattilaiseemme, niin voimme yhdessä suunnitella juuri sinun tiloillesi sopivan maalausratkaisun. Kartoitamme tarpeesi ja teemme tarjouksen kokonaisuudesta, joka takaa tyylikkään ja kestävän lopputuloksen.

Tutustu remontoijiin ja ammattilaisiin

Hae tekijöitä kohteesi postinumerolla. Vertaile vapaana olevien tekijöiden hintoja ja asiakasarvosteluja. Meillä et kilpailuta työtä urakkana vaan valitset sille parhaan tekijän parhaaseen hintaan.

Helppo tilaus ja sinulle sopiva aloitusaika

Kun tilaat remontin, tekijä soittaa sinulle 24 tunnin kuluessa. Sovitte tarkan aloitusajan ja suoritustavan. Samalla saat arvion työn kestosta. Remontoija saapuu kohteeseen sovittuna ajankohtana. Jos et ole tyytyväinen arvioon voit aina perua tilauksesi veloituksetta. 

Saat remonteista kotitalousvähennyksen

Työn suorituksen jälkeen saat laskun käytetyistä tunneista ja hankituista materiaaleista. Annamme työlle 2 vuoden takuun. Kodin remontit ja kunnostustyöt ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia omassa verotuksessasi.

Remonttitilaus 5 minuutissa
Remontti 2 vuoden takuulla

2v takuu ja vastuuvakuutus

FoxDon kautta tilatulla työllä on 2 vuoden takuu ja työ on vakuutettu 500 000€ asti.

Remonttisopimus kirjallisena

Kirjallinen sopimus ja kuitti

Saat meiltä kirjallisen sopimuksen tilauksestasi ja 2 vuoden takuusta.

Remonttiarvostelut

Avoimet asiakaspalautteet

Voit lukea ammattilaisten saamia palautteita aikaisemmista työsuorituksista.

Remontti turvallisesti

Tietoturvallinen palvelu

Käyttäjätietosi ovat turvassa.

Remontit, joita voit tilata kotiisi