Siirry sisältöön

Voiko remonttiprosessi olla helppo ja läpinäkyvä?

Muutosmatkalla kohti läpinäkyvää remonttiprosessia

Remontti on usein varsin stressaava kokemus, eikä ala ole tätä pyrkinytkään muuttamaan. Me FoxDolla haluamme tehdä remonttiprosessista selkeää ja läpinäkyvää.  Meillä on intohimo remonttien tekemiseen, mutta se ei ole ainoa asia, joka erottaa meidät muista toimijoista!

Vastuu koko prosessista

Remonttiurakan kilpailutukseen keskittyneet palvelut eivät ota vastuuta siitä, mitä tapahtuu tilauksen jälkeen. FoxDo vastaa koko prosessista tilauksen tekemisestä laskun maksuun ja takuuseen asti.

Tiedät aina missä mennään

Voit seurata tilauksesi edistymistä verkossa ja näet jatkuvasti, kuinka paljon laskutettavaa työtä on tehty sekä minkä verran materiaalikustannuksia on syntynyt. Näin tiedät aina missä mennään ja mitä odottaa.

Voit seurata työn etenemistä on-line

Maksat vasta työn valmistuttua

Emme vaadi maksua etukäteen. Saat laskun vasta, kun työ on oikeasti tehty toteutuneiden tuntien mukaan. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että maksat vain siitä, mitä saat.

Kahden vuoden takuu

FoxDon kautta saat työlle kahden vuoden takuun. Haluamme varmistaa, että olet tyytyväinen lopputulokseen pitkällä aikavälillä.

Haluamme mullistaa remonttialan ja tehdä remontoinnista stressittömämpää. 1800 remontin kokemuksella uskallamme väittää, että olemme oikealla tiellä!