Siirry sisältöön

Miten tuntihinnoittelu eroaa urakan kilpailutuksesta?

Tuntihinnoittelu tulee asiakkaalle edullisemmaksi

Remonteissa on aiemmin ollut tyypillistä kilpailuttaa koko työ urakkana, mutta se ei usein kannata. Urakassa hintaan jyvitetään jopa sellaisia töitä, joita ei välttämättä tarvitse kohteessa tehdä lainkaan. Joustavammassa tuntityön tilauksessa on asiakkaalle myös muita etuja, jotka olemme listanneet alle:

Foxdo_0001

FoxDon kautta tehdyt remontit veloitetaan tuntihinnoittelulla. Miten tämä eroaa tyypillisemmästä urakan kilpailutuksesta?
 

 • Valitset aina itse tekijän

  Kun tilaat työn melkein miltä tahansa yritykseltä, et välttämättä tiedä kuka tulee töihin. FoxDon-remonttipalvelussa saat itse valita juuri sen tekijän, jonka saamiin arvosteluihin ja hintaan olet tyytyväinen. 

 • Remontin voi aloittaa nopeasti

  Sitovaan tarjoukseen urakoitsija tarvitsee paljon kuvia, selostuksia ja jopa useamman arviokäynnin. Tuntihinnoittelussa työt voi aloittaa jopa seuraavana päivänä alustavan arvion kanssa, joka tarkentuu työn edetessä. Hommiin päästään siis heti.

 • Tuntihinnoittelu antaa joustavuutta

  Tuntihinnoittelussa asiakas voi myös esimerkiksi ostaa vain osan työstä ja tehdä osan itse. Remonttia voi myös teettää osissa oman aikataulun mukaan. Vain tehdystä työstä laskutetaan. 

 • Urakka tulee kalliimmaksi

  Urakan kilpailutus on tyypillisimpiä remonttien hinnoittelutapoja, mutta se tulee yleensä asiakkaalle kalliiksi. Tarjouksen hintaan sisällytetään paljon piilokustannuksia eikä asiakkaalle ole selvää, mistä maksetaan. Tuntihinnoittelussa asiakas maksaa vain käytetystä työajasta ja työvaiheet raportoidaan tarkasti.

 

Kommentit