Siirry sisältöön

Perusteellinen keittiöremontti

20 vuotta vanha keittiö uusittiin lattiasta kattoon

IMG_3594(1)

90-luvun lopulla valmistunut keittiö ja ruokailutila olivat asukkaiden silmissä vanhentuneet. Tilan yleisilme haluttiin uusia kokonaan ja tuoda siihen modernin teollista yleisilmettä. Vanhan keittiön ainoa säilytettävä elementti oli upea liesituuletin. Päätös uudistuksesta tehtiin, ja työ alkoi innostunein mielin.

MicrosoftTeams-image (11)

Työ alkoi vanhan lattialaatoituksen ja muurin purkamisella (4,5 tuntia). Keittiön kaakelit olivat kokeneet ajan saatossa kulumista ja halkeilua, joten ensimmäinen askel oli poistaa vanha lattialaatoitus huolellisesti. Keittiötilaa itsessään taas haluttiin avartaa ja muurin sijaan luoda siihen tyylikäs saareke.

MicrosoftTeams-image (10)

Sen jälkeen lattia hiottiin ja uutta kaakelia varten tehtiin pohjatyönä paikkaukset ja tasoitukset (6 tuntia). Työn edestessä lattia uudelleenlaatoitettiin, saumattiin, pestiin ja viimeisteltiin (26,75 tuntia).

MicrosoftTeams-image (9)

Uusi keittiö asennettiin ammattitaidolla, ja se oli valmis viimeistelyineen vain 22,5 tunnissa. Keittiön kauniit ja modernit pinnat loivat raikkaan ilmeen tilaan. Keittiön ja ruokailutilojen katto sekä seinät saivat myös täydellisen muodonmuutoksen. Ne maalattiin huolellisesti kolmeen kertaan, mikä vei aikaa yhteensä 10 tuntia. Maalin kerrokset loivat syvyyttä ja tyylikkyyttä tilaan, ja samalla peittivät vanhat jäljet ja tahrat.

IMG_2825

Koko remontin aikana huomioitiin myös kestävän kehityksen periaatteet. Uuden keittiön rakentamisessa hyödynnettiin ekologisia materiaaleja ja energiatehokkaita ratkaisuja. Lisäksi vanhat materiaalit kierrätettiin asianmukaisesti, jotta ympäristövaikutukset pysyivät mahdollisimman pieninä.

IMG_2970

Työtunnit: 69 t 45 min

Työn hinta: 4.185€
Kotitalousvähennyksen
jälkeen:
3.285€

 IMG_3594

Haluaisitko jakaa oman remonttitarinasi? Me FoxDolla haluaisimme kuulla siitä! Lähetä meille kuvat ja kertomus remontistasi, joka on tehty yhdessä meidän ammattilaistemme kanssa. Voit lähettää kaikki materiaalit sähköpostitse osoitteeseen info@foxdo.fi. Voimme mielellämme myös jakaa sen inspiraation lähteenä muille.

Kommentit